diumenge, 13 de novembre de 2016

Sense ganes, a descansar.

Què? Que ja toca entrada? Uff, que peresa més gran... He de fer-la no? Bé, si no hi ha més remei comencem.

Perdoneu-me pel començament tan poc bonic però és que aquest cap de setmana no he fet res i tinc damunt una peresa...Volia aprofitar-lo per descansar ja que la setmana anterior fou "intensa" per a mi.
Vaig tindre per exemple l'esperada exposició de valencià, la qual pensava fer fa dues setmanes però es va retardar (no pensava que anaren a durar tant), el cas és que em va eixir prou bé encara que a mi els nervis m'ataquen amb tot en aquest tipus de proves de parlar cara al públic.
Després, també hem fet "la Curs Navet" que, resumint, és de las proves més dures que fem a educació física. Per a aquesta prova el més important és tindre resistència, cosa que no em sobra precisament però també em va eixir molt bé.

Pareix que m'ha anat de perles eh? Doncs no. A classe de filosofia, el professor m'ha posat un 2 sense justificació vàlida al primer examen que hem fet, quan jo pensava i pense que havia posat tot, amb les meues paraules, però tot. Doncs clar, com ell diu "les paraules no són de ningú"... A vegades pense que sé jo més d'aquesta matèria que aquest senyor. O, almenys, d'ètica .

Parlem d'altra cosa. Aquesta setmana toca aquesta entrada i, a mes, uns... 5 exàmens? Més o menys. No pareixen difícils però la quantitat sempre intimida. No sé si estudiaré hui d'alguna cosa, hauria de fer-ho però la peresa mata. Vaig a buscar un remei per a aquesta malaltia, ens veiem dins de quinze dies...si seguisc viu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada