divendres, 11 de novembre de 2016

NADAL ARRIBA JA!!

   Penúltima entrada al blog abans de posar les notes del primer trimestre i ja vaig agafant confiança escrivint ací. La veritat és que se m'ha passat molt ràpid el trimestre, encara que em falten uns quants exàmens...Tinc molta por pels dos exàmens trimestrals que tenim de matemàtiques i física i química on hi han agrupats tres temes, he d'estudiar moltíssim per a poder traure bona nota.
   La setmana passada en la classe de valencià el meu grup (Carla, Isabel i jo) va fer l'exposició del treball d'investigació. En la meva opinió crec que ho vam fer prou bé, era un tema un poc dens ja que era història però vam intentar resumir-lo i contar els fets més importants. Així i tot em vaig posar molt nerviosa i no em sortia cap paraula, però supose que és com tot poc a poc aniré agafant confiança i perdré la por. Aquesta setmana han anat acabant la resta de grups i m'ha agradat molt l'exposició de Nora, Carla Sanz i Óscar.
  Esta setmana ha sigut molt estressant, el dilluns teníem examen de Biologia de dos temes molt complicats, el dimecres de Física i Química i el dijous de Música. A partir d'ara ja tinc com a mínim quatre exàmens per setmana fins a que finalitze el trimestre. I per a culminar ja tot en Educació Física estem fent proves físiques prou dures i acabar de fer un examen i vaig haver de posar-se a còrrer no abelleix molt, però és el que hi ha. 
  I açó no és tot, Donald Trump ha guanyat les eleccions a Estats Units i aquest fet ha impactat a tot el món. Jo crec que la meitat de coses que ha dit no les durà a cap (o això espere). Em sembla surrealista que una persona tan irrespectuosa, masclista, racista, etc. puga arribar a governar un país tan important com EEUU 


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada