divendres, 11 de novembre de 2016

LES SETMANES VAN PASSANT

         Aquesta és la meua tercera entrada al blog, cada vegada m'estic acostumant més a escriure. Ja estem gairebé a mitjans de novembre, què ràpid passa el temps...
         Falta molt poc perquè finalitze la primera avaluació i els exàmens d'aquesta, per això cal seguir treballant una mica més per treure bons resultats, encara que tinguem més exàmens i treballs que comptaran per a la segona avaluació, ja que la primera avaluació finalitza més o menys a finals de novembre i principis de desembre.

        Bé, a banda d'això, aquesta setmana ha sigut per a mi una mica estressant i dura, ja que he tingut principalment un exàmen de "Física i Química" molt díficil. No vaig dormir gairebé , em vaig passar quasi tota la nit estudiant, em vaig ficar al llit a les dues de la matinada i em vaig despertar a les cinc per a seguir estudiant aquesta assignatura.
        També aquesta setmana he tingut dos proves "D'Educació Física", la primera prova tractava de córrer uns metres el més ràpid possible, i segons el que trigues en arribar al punt final el professor et puntua com vol.


     La segona prova tractava principalment de la resistència de cadascun, tractava de córrer tota l'estona uns metres d'una línia a una altra, i resistir el que cadascú pugui. Aquesta prova s'anomena
"Course Navette" i la va crear un francés anomenat "Luc Léger".         La propera setmana també estic plena d'exàmens, tinc moltes ganes de les vacances Nadal, i bó, aquesta és la meua tercera entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada