dissabte, 12 de novembre de 2016

FENT CAMÍDuguem dos mesos de curs i anem aclarint coses... o no. Hi ha assignatures en les quals sabem a què atenir-nos. Són assignatures difícils, per a les quals hem d’estudiar prou i que de vegades són difícils d’entendre, i d’altres  que són més fàcils d’entendre i d’estudiar. Fins ací, tot normal.

Ara bé, el problema ve quan no sabem molt bé què cal fer per a obtenir bons resultats. Hi ha assignatures en què les explicacions no ens satisfan a cap dels alumnes i que ens fan sentir enyor d’altres professors. Altres, en les quals no sabem molt bé què  haurem d'estudiar per a l’examen, o la forma de corregir d’alguns professors. És un gran maldecap. Per no parlar de les proves d’Educació Física... El cas és que els exàmens es van acumulant, l’estrés és cada vegada major i Nadal sembla molt llunyà.

A altre nivell, per fi tenim govern i sembla que les revàlides s’han ajornat fins que hi haja un pacte. Ja veurem com acaben les coses i quines proves fem l’any que ve. No sé si es pot confiar molt en els polítics... A nivell internacional hem viscut uns resultats electorals en els Estats Units un poc sorprenents, perquè poca gent pensava que Donald Trump podia guanyar. Però sembla que la desconfiança en els polítics tradicionals ha pogut més que el seny. Ara veurem com es resol tot, perquè no crec que el nou President faça tot el que ha dit en els mítings. Tot està per veure.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada