divendres, 11 de novembre de 2016

CAP AL FINAL DEL TRIMESTRE

Esta és la meua tercera entrada al Blog, falta ja molt poc perquè acabe l'any i la veritat és que ja tinc ganes de començar el 2017 ja que espere que siga un any bo per a mi.


La setmana passada vaig fer la meua exposició de Valencià junt amb el meu grup, estic prou content de com va resultar, a banda jo m'he llevat un gran pes de damunt ja que em pose nerviós i em costa molt parlar en públic, encara que he de dir que amb l'experiència que vaig tindre l'any passat, em van costant menys les exposicions.I gràcies a les exposicions que toca  fer enguany i el que ve, venceré la meua timidesa.
Resultado de imagen de imagenes de personas con verguenza

En Educació Física estem fent diverses proves esportives, com: velocitat, elasticitat, resistència i... Estes proves que estem realitzant m'estan costant prou, unes més que altres per descomptat. Per exemple l'elasticitat em va resultar senzilla les altres em van costar més.
La meua tutora va tindre un desagradable contratemps i està de baixa, per això estos últims dies en Castellà no hem donat classe i tenim pendent l'examen del llibre de la Celestina. Espere que es recupere prompte.

En fi, este trimestre està arribant al seu fi, i com tots els finals de trimestre cal estudiar molt per a aconseguir els nostres objectius i arribar a un bon final.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada