dissabte, 5 de novembre de 2016

Canvis Nous


    Este és el segon blog que faig i crec que poc a poc vaig agafant practica ja que en el primer no tenia ni idea que escriure ni com estructurar-ho.


   Estem en unes dates on ja hem fet diversos exàmens i estem tots molt estressats però tot és qüestió d'organitzar-se la faena ja que tens temps per a estudiar i per a aclarir-te fent el que més t'agrada que en el meu cas és el ball.


   D'altra banda s'està notant el canvi de l'E.S.O. hi ha batxiller per que el nivell d'exigència és més alt. Estic aprenent a traure informació de textos cosa que no havia fet abans i fer millors pràctiques d'estudi. No tot són aspectes negatius sinó que hi ha molts positius i un d'ells és la relació amb els companys ja que es fan més amenes les classes.


   Respecte a valencià hem deixat apartat l'anàlisi de poemes per a centrar-nos en l'adequació on hem fet mapes mentals i exercicis , los que m'han servit per a entendre-ho i estudiar-ho millor. La idea de fer mapes em resulta mes fàcil per a estudiar que mirar-ho directament dels apunts cosa que abans feia.


  També ens han manat un treball per grups i cada un tenia assignat un tema. A mi m'ha tocat Ausias March en el que hem de fer una presentació power point indicant la seua biografia i tres poemes seus. M'ha vingut bé que a principis de mes analitzàrem poemes ja que m'ha resultat mes fàcil entendre-ho i poder explicar-ho. El que mes em preocupa és a l'hora d'exposar ja que em costa molt parlar en públic i espere que els nervis no em juguen una mala passada i el meu grup i jo ho fem genial."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada