dissabte, 12 de novembre de 2016

ACABANT EL TRIMESTRE

Aquesta entrada es una de les últimes que tenim que fer abans de que fiquen les notes del primer trimestre, ja que d'ací dos setmanes mes o menys acabem per fi el trimestre, acabem els exàmens, acabem les hores i hores d'estudi però sols portem un trimestre queden dos.La bona notícia es que d'aci sis setmanes comença Nadal una de les millors festes que hi ha al món,no sols per les vacançes sinó per el menjar.
Estes ultimes classes de Valencià estan exposant un treball que hi ha que fer en grups,el meu grup encara no l'ha fet supose que el tinguem que fer aquest dilluns aixina que aquest cap de setmana tinc que estudiar el treball de valencià, el de física i química,estudiar per a educació física,i també hi ha que estudiar matemàtiques.El professor de valencià ja ha ficat dos exàmens un de literatura i un altre per a la meua opinió mes fàcil de poemes.
aquesta setmana no hem fet res de castellà ja que la professora ha demanat la baixa perquè es va caure i tenim que fer el examen de la celestina però no ho vam fer supose que aquesta setmana vindrà perquè també ens te que donar la nota de l'examen que vam fer de castellà.
La veritat es que després d'uns pocs blocs estic agafant mes confiança a l'hora d'escriure ací però falten molts blocs durant tot el curs aixi que hauré de millorar-los. Esperem que no siga molt greu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada