dilluns, 31 d’octubre de 2016

Un pont relaxant

Bon dia, de tant descans, tanta diversió, que m'acabe d'enrecordar d'aquest blog, a més, de que no tenia internet. Però l'important, és que he aconseguit fer-ho. Bé, aquests dies he fet un viatge cap al meu poble, per a desconectar un poc del institut, de tanta urbanització, tant cotxe, etc. Però també és convenient seguir tocant un poc l'estudi.


Aquesta semana tinc un exàmen d'un llibre de lectura, del qual, tinc l'exàmen el dijous, i encara no he començat a llegir-lo, però tinc fe en mi, crec que l'aprovaré. Però com sempre dic, o aprenc a organizar-me, o m'anirà fatal en el futur. Però estic molt trànquil.

Encara que la semana que ve tinc més exámens, i ningú va a ser fàcil, tots tenen molta materia que estudiar, per això aquesta semana tinc que començar a estudiar per traure-le's amb bona nota.
Després d'haver contat tot aquest rotllo, crec que he de parlar un poc de valencià. La veritat es que valencià ya hem fet un treball, de comentar un fragment de poema, però, per a que enganyar-nos, no ha iscut com esperàvem, però no pasa rés, al menys, l'hem fet. Ara el que tinc que fer és estudiar molt per a aquest exàmen, i aixi compensar el treball tan regular que hem fet. Però l'assignatura es veu complicada, no va a ser res fàcil, de fet, jo crec que es pot aprovar, però per a ser sincer, es molt probable que puga estar suspesa. Pero no passa res, sempre hi ha solució, tinc que començar a fer els deures, per a tenir tot més organitzat per al dia del exàmen poder estudiar bé.

I aquest és tot el que puc contar-vos, feliç pont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada